Pentru medici

Medix Clinic oferă medicilor cele mai bune echipamente de raze dentare de calitate, inclusiv aparatele VATECH GREEN 18 și EzRay Air, pentru a asigura cele mai precise rezultate în diagnostic și tratamentul pacienților.

Aceste echipamente de ultimă generație sunt dotate cu tehnologii avansate și caracteristici unice care permit o claritate deosebită a imaginilor și o precizie înaltă în diagnosticare, oferind astfel medicilor un instrument esențial pentru a oferi cele mai bune tratamente pacienților lor.

Echipamentele noastre

VATECH GREEN 18

Green18 este un sistem avansat de imagistică digitală cu raze X 4 în 1, care încorporează PANO, CEPH (Opțional), CBCT și MODEL Scan.

Oferta imagini de înaltă calitate cu radiații mai mici, combinând procesarea imaginilor și experiența acumulată în imagistica dentară de la VATECH. Acest lucru va îmbunătăți acuratețea diagnosticului cu o planificare sporită a tratamentului și satisfacția pacientului.

EzRay Air

EzRay Air oferă o claritate suplimentară și o valoare de diagnosticare îmbunătățită prin utilizarea unui punct focal de 0,4 mm, indiferent de senzorul intraoral utilizat.

Soluțiile noastre

FOV 5X5

Imaginile 5X5 sunt utile pentru diagnosticarea unei zone specifice cu expunere minimă la raze X pentru pacienți. Poate crește în special acuratețea diagnosticului endodontic prin verificarea exactă a cantității sau a canalelor radiculare și a formelor anormale ale canalului radicular, cum ar fi formele C, care sunt dificil de verificat folosind Sistem de raze X 2D.

FOV 8X10

8 x 10 cm FOV este ideal pentru scanarea arcului dublu al întregii dentiții, inclusiv al treilea molari, implanturi și ghidaje chirurgicale.

FOV 13X10

Imaginile 13×10 ofera informatiile optime pentru diagnosticul intregii arcade dentare.
În plus, sunt posibile atât ATM, planificarea implanturilor, cât și planificarea tratamentului pentru chirurgia facială.

FOV 18X10

Imaginile 18×10 de la Green 18 vă permit să faceți un diagnostic cuprinzător, inclusiv chirurgie orală și maxilo-facială.
Mărimea perfectă a FOV va fi de ajutor pentru chirurgia ortognatică complexă, implantare și ortodontică.

Ești medic și vrei sa lucrăm Împreună?

Completează Formularul de mai jos: